Anmälan

Hur behandlar vi dina uppgifter?

På BK Travel Solutions (med tillhörande varumärken) webbplats(er) kommer du att behöva lämna person- och passuppgifter och eventuellt andra uppgifter som kan krävas för aktuellt event/projekt/resa. Dessa uppgifter är oftast helt nödvändiga för genomförande av resan eller ingående delmoment (eller så kan uppgifterna efterfrågas av andra smidighets- och/eller logistikskäl till gagn för individen). Genom att registrera/anmäla dig accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter för detta ändamål. Vi kommer dock inte att använda personuppgifter för marknadsföring, försäljning till tredje part eller något liknande utan ditt medgivande. Dina uppgifter används enbart för att genomföra aktuellt event/projekt/resa och erbjuda en bättre kundupplevelse.

Ska du inte med på resan? Klicka här för att anmäla att du inte ska med.

Anmälan till resan

* = obligatoriskt fält


Avanmälan

Även om du inte vill/kan/ska med vill vi gärna att du fyller i ditt namn samt din e-postadress och skickar in formuläret. Tack!

Personinformation
ENDAST det FÖRSTA FÖRnamnet med stavning enligt, vid tidpunkten för resan, giltigt pass (om dubbelnamn med bindestreck, ange HELA dubbelnamnet inkl. båda namndelarna).
Det förnamn du använder i dagligt tal
SAMTLIGA efternamn i den ordning de anges och enligt, vid tidpunkten för resan, giltigt pass
En kopia av din anmälan skickas till denna e-postadress. Får du inget mail rekommenderar vi att du kikar i SPAM / skräpkorgen.
Fyll i ett personligt lösenord som du använder för att logga in i projekt-appen (OBS! Ej projektwebben) för den kommande resan. Sök efter "BK Travel Solutions" i App Store / Google Play och ladda ned appen. Logga in med samma epostadress samt ditt personliga lösenord.
Ange i form: 0046 702 703370
Passinformation (om du inte har ett giltigt pass - fyll i påhittade uppgifter och meddela dina korrekta uppgifter så snart du har dem)
Automatisk passinformation
Manuell passinformation
ICE (In Case of Emergency)
För- och efternamn
Make, maka, vän, dotter, son, mamma, pappa, bror, syster etc.
Ange i form: 0046 702 703370
Resan
Avbeställningsskydd
Logi
Liftkort
Skidhyra
Pjäxhyra
Skidfrakt
Allergier
Intoleranser och/eller överkänslighet
Måltidspreferenser
Övrigt
Graviditet, sjukdomstillstånd, rörelsehinder etc.

Mindre och enklare kompletteringar/ändringar sker manuellt via e-post till info@bktravelsolutions.se

* = obligatoriskt fält