Design

Ett möte eller ett event börjar inte dag 1. Det börjar mycket tidigare än så - redan vid din inbjudan. Om innehållet och budskapet är tillräckligt intressant, ja då kommer deltagandet att bli överväldigande. Det slutar inte heller sista dagen. Hur länge du finns kvar i minnet beror hur budskap och innehåll paketerats och presenterats.

Varför?

Vi är ett litet personligt företag där alla medarbetare vet vem du som kund är.

Vi erbjuder en totallösning av resans alla delar. En och samma person är din kontaktperson från start till uppföljning efter hemkomst.

Vi har mångårig erfarenhet från olika delar av resebranschen, tillsammans faktiskt ca 100 år. Så vi kan med fog säga att vi erbjuder ett sekel av erfarenhet.

Bokningsbart

Dessa resor är bokningsbara av såväl grupper, par, individuella gäster som mindre sällskap - välkommen med din bokning! Läs mer på genom att klicka på knappen.

Resmål

Säkerligen har många av er redan varit på de klassiska resmålen som Europas huvudstäder, både en och två gånger. Men därför är det viktigt för oss att poängtera: Målet med resan är inte alltid resmålet! Vi är proffs på att bedöma om resmålet också överensstämmer med resans mål, dvs. syfte.

Kunder

Vi anlitas av allt från mindre, privata intressegrupper till stora vän- och medlemsföreningar kopplade till museer, institutioner och tidskrifter. Våra kunder gillar - precis som vi själva - ordning och reda och att vi tar hand om allt förarbetet, fotarbetet och administrationen.

Checklista

En alltför kortfattad förfrågan ger oss sällan rätt underlag för att kunna "träffa mitt i prick".
Ge oss möjlighet att förstå syftet med er resa och en realistisk uppfattning om vad det får kosta. Tänk igenom vår checklista inför din förfrågan.

Brev

Vill du få inspiration genom att läsa något av våra tidigare nyhetsbrev?

Inspiration

Flertalet av våra partners erbjuder återkommande arrangemang. Här har vi samlat diverse information från dessa partners.

Nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste idéerna och koncepten som vi har i kikaren. Få inspiration till nästa resa. Läs om tips och trix och upptäck (om du inte redan gjort det) vilket bra verktyg en resa kan vara för att också knyta nya kontakter!